Atayalvaç SHMYO ve Eğirdir SHMYO'yu Ziyaret Ettik

 

 

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Zafer AKTAŞ ve Öğrenci Konseyinin diğer yönetim kurulu üyeleri Ata Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ziyaret ettiler.
Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kubilay GÜNGÖRER ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konsey yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Meslek Yüksekokulun mevcut durumu, gelecekteki hedefleri ile ilgili bilgileri paylaştı.
Ziyarette konseyin çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılıp , öğrencilerin yüksekokullarından istek , talep ve beklentileri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin sonunda Yüksekokulu öğrencilerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etmek ve isteklerini dile getirmek amacıyla video çalışması yapıldı
Öğrenci konseyinin aynı gün içerisinde ikinci durağı Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu oldu. Ziyaret sırasında konferans yapılarak Öğrenci Konseyinin detaylı tanıtımı ve çalışmaları konusunda bilgiler verilip , ardından ön lisans öğrencileri ile istek , talep ve yüksekokuldan beklentilerinin dinlediği görüşmeler yapıldı.
S.D.Ü. Öğrenci Konseyi Başkanı ve Yönetim Kurulu “ Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi her fakülteden bir temsilci barındıran demokratik yollarla oluşturulmuş bir yönetim yapısına sahiptir. Her öğrencinin ihtiyacını ve sorununu benimseyerek üniversitemizde ve her türlü platformda öğrencileri en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz.Biz üniversitemizdeki sorunların farkına vardığımız ve bu sorunlara çözümler bulabileceğimize inandığımız için bu yola çıktık. İlimizde bulunan üniversitemizi en iyi şekilde geliştirebilmek adına çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda Öğrenci Konseyi olarak yapmayı planladığımız projelerimizi ziyarette bulunduğumuz tüm yetkili makamlar ile paylaştık. Görüşmelerimizde olumlu neticeler aldık ve bazı projelerimizin altyapısını oluşturduk. Biz Öğrenci Konseyi olarak kendimize ve Üniversitemize güveniyoruz. Üniversite arkadaşlarımızın kişisel gelişimi ve donanımı için üzerimize düşen görevlerin farkındayız. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda her zaman başarılarla anılması adına elimizden geleni sonuna kadar yapacağız.” diyerek Öğrenci Konseyinin çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirttiler.

 

Yayın Tarihi: 23/12/2019
Okunma Sayısı: 1629