Gölcük Tabiat Parkı Doğa Şöleni

Vize öncesi son eğlence , gölcük tabiat parkında oyunlarla bisiklet turlarıyla ve doyasıya müzikle harika bi piknik imkanını size sunuyoruz. Hadi çabuk ol ücretsiz bu eğlenceyi kaçırma. 

Kontenjan 2500 öğrenci arkadaşımız ile sınırlıdır.

KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi koordinatörlüğünde , Isparta Belediyesi ve Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün de katkılarıyla Gölcük Tabiat Parkında Doğa Şöleni etkinliği gerçekleştirildi.


SDÜ’lü öğrenciler tarafından faaliyete yoğun ilgi gösterildi .


SDÜ Öğrenci Konseyinin Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirdiği ve 3000’e yakın öğrencinin katıldığı Doğa Şöleni etkinliğine Isparta Belediyesinin yanı sıra , Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün de destek verdiği etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti.


Etkinlikte ; doğa yürüyüşleri , bisiklet turları , kitap okuma aktiviteleri , halat çekme , ip atlama , satranç , tavla , futbol ve voleybol maçları , bocce oyunu vb. sosyal etkinlikler ve çevre temizliği gibi sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirildi .


Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirilen Doğa Şöleni etkinliğinde ; Belediye Başkanı , Belediye Başkan Yardımcısı üniversite öğrencileri ile birlikte zaman geçirdi.
Üniversite öğrencilerinin , Isparta’nın doğal tabiat alanlarını tanımak ve vize sınavları öncesi moral ve motivasyon kaynağı olması amacıyla etkin bir faaliyet oldu.
Etkinliğe gerçekleştirilmesinde katkıları olan diğer kuruluşlar ; Isparta Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Gölcük’e öğrencilerin taşınması noktasında sponsor olan Isparta S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi oldu.

 

SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanımız Zafer Aktaş da, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e etkinliğe verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Aktaş, “Çoğu arkadaşımız doğa harikası Gölcük’ü bilmiyordu. Hem Gölcük’ü tanıtmak, hem de öğrenci arkadaşlarımızın bir araya gelerek aktivite yapmasını istiyorduk. Isparta’yı tanıtmak amacıyla bu organizasyonu yapıyoruz. Her şeyi ücretsiz yapıyoruz. Öğrenciler çok mutlular, bizde çok mutluyuz. 3 bine yakın arkadaşımız etkinliğe katılıyor. Öğrenci konseyi olarak Şükrü Başkanımızın destekleriyle bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

 

 

 

Etkinliğimizin Haber Videosu İçin Tıklayın.

Etkinliğimizin 2. Haber Videosu İçin Tıklayın.