Gençlik ve Spor Bakanlığı Ziyareti

 

 

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Zafer Aktaş ve yönetimi ile birlikte Isubu Öğrenci Konseyinin katılımıyla gerçekleştirilen Gençlik Spor Bakanlığı ziyaretin de Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelindi. 

SDÜ Öğrenci Konseyinin planlamakta olduğu etkinliklerin detaylı sunumunu yapan SDÜ Öğrenci Konseyi Yönetimi Sayın Bakanımızdan Isparta gençliği adına etkinliklere tam destek aldı. Kasapoğlu SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı'ya ve Üniversite yönetimine, Isparta gençliğine selamlarını göndermekle birlikte öğrenci konseyi ile daha sık bir araya gelmek istediğini vurguladı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmek isteyen SDÜ Öğrenci Konseyi üyelerinin randevu alma konusunda yardımcı olma sözünü veren Kasapoğlu, Isparta'nın ve Isparta gençliğinin faydasına heyecanla çalışan gençlerimizin her zaman yanındayız diyerek ilgili genel müdürlerine gece gündüz gençlerin yanında olun diyerek iletişim bilgilerini paylaştı.

Ankara ziyaretleri kapsamında Yurtdışındaki Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığına (YTB) ve Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı (TİKA)'ya temeaslarda bulunarak yeni dönem ki projelerin değerlendirme toplantıları yapıldı.