18 Kasım 2019 Pazartesi

Öğrenci Konseyi Başkanı AKTAŞ’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28 Ekim 2019 Pazartesi 11:00 tarihinde eklendi | 1259 defa okundu

Geçmişten geleceğe uzanan tarih yolculuğumuzun en önemli dönüm noktasını oluşturan cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yıl dönümünü tüm Türkiye ile birlikte SDÜ ailesi olarak coşku ve gururla kutluyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK “ Efendiler yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz” diyerek bizlere muhteşem bir yönetim biçimi hediye etti. Bugün ise Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yıl dönümü. Atatürk’ün “Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyet' tır” sözüyle türk ulusuna yakışan yönetimin Cumhuriyet olduğunu belirtmiştir.
Ey yükselen yeni nesil ! İstikbal sizsiniz Cumhuriyet’i biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” demişti Mustafa Kemal, biz de bugünün gençleri olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek, dünümüzü unutmadan her gün ilim, bilim ve fen ışığında çalışarak geleceğimizi aydınlatacağız. Bizim için bir an bile düşünmeden canlarını feda eden ey yüce şehitlerimix, emekleriniz bize emanet !
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Tüm milletimizin, Ispartalıların ve SDÜ ailesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nı kutluyoruz.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

SDÜ RADYO