24 Ekim 2017 Salı

Konsey Başkanımızın Yeni Kazanan Öğrenci Arkadaşlarımıza Mesajı

11 Ağustos 2016 Perşembe 17:42 tarihinde eklendi | 1746 defa okundu

ÇOK ŞANSLISIN ÇÜNKÜ ARTIK SENDE SDÜ’LÜSÜN!

Yeni ailene hoş geldin, artık üniversitelisin arkadaşım. Sınav maratonu boyunca döktüğün terlerin, çözdüğün her sorunun, içtiğin kahvelerin, yaşadığın bütün stresin mükâfatını aldın sonunda. Türkiye’nin dört bir tarafından seninle birlikte gelen yeni arkadaşımızla ailemiz daha da büyüdü.

Çok şanslısın çünkü artık sende SDÜ’lüsün!  Üniversitemiz bünyesinde bulundurduğu 100’e yakın öğrenci kulübü ile birlikte sanatsal ve sportif imkanlarıyla kendini istediğin alanda geliştirmen için olanak sağlamaktadır. Ayrıca Türkiye öğrenci memnuniyeti araştırmasında SDÜ üst sıralarda yer almış bir üniversitedir. Üniversitemiz, bugün sahip olduğu akademik birimleri, öğretim elemanı, öğrenci sayısı, fiziki kapasitesi ve bilimsel araştırmalarıyla; sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif etkinlikleriyle ülkemizin yükseköğretim kurumları arasında seçkin bir yere sahiptir. Üniversite kenti ünvanına sahip olan güller diyarı Isparta TUİK verilerine göre Türkiye’de en iyi yaşam kalitesine sahip şehir seçildi.

SDÜ Öğrenci Konseyi olarak bizim için değerlisin!  İlk anından itibaren senin yanındayız ve destekleyeceğiz. Seninle birlikte üniversitemizin vizyonunu geliştirecek çalışmalar yapacağız. Çünkü senin emeğinin değerini biliyoruz ve emeğinin karşılığını vermeyi bir sorumluluk kabul ediyoruz.

SDÜ Öğrenci Konseyi olarak sana güveniyoruz! Üniversiteyi kazanarak başarmak istediğin hedeflere ulaşmak ve daha fazlasını yapmak istediğini biliyoruz. Gerek projelerde gerek sportif faaliyetlerde gerekse de sosyal etkinliklerde birçok başarılara imza atan üniversitemiz seninle birlikte daha da güçleneceğine inanıyoruz.

SDÜ Öğrenci Konseyi olarak senin yanındayız! Eğitim göreceğin süre boyunca yaşayacağın bütün sorunlarda seni ailenin emaneti olarak gören senin için çalışan, maddi ve manevi bütün sorunlarınla ilgilenen seni merak eden bir ailende biziz.

Peki SDÜ Öğrenci Konseyi nedir? Üniversitemiz bünyesinde bulunan 80. 000 öğrencinin temsilciliğini yürüten ve sorumluluğunu üstlenen birimdir. Üniversite dönemi boyunca yemek, ulaşım, konaklama, etkinlikler ya da kişisel sorunlarınızda üniversite içinde veya üniversite dışında yaşanacak bütün problemlerde öğrenci odaklı çözümler üretir. Yani kısaca öğrencilerin üniversite hayatı  boyunca sorunlarına çözüm bulmak için başvurabilecekleri  bir kurumdur.

Üniversiteye başladığın andan itibaren aklına takılan tüm soruları bize sorabilir bizimle sosyal ağlar yada iletişim bilgilerimiz üzerinden iletişime geçebilirsin. Bizler Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak  80.000 kişilik ailemizin bir parçası olduğun için mutluluk duyuyor üniversite hayatının sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz.

Ferdi ALAKUŞ

SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı